De Essentie: In 48u je energie & rust terug
1-op-1 RESET in de natuur

Eindelijk innerlijke rust. Een lijf dat kerngezondenergiek is. 

En weer in staat zijn om levensknopen door te hakken

Direct naar de intake

48 uur midden in de Nederlandse natuur trainen, ontspannen en werken aan je lijf & leven

DE ESSENTIE is een 48-uurse RESET + 100 dagen traject voor mannelijke leidinggevenden die vastlopen in het herstel van vermoeidheidsklachten. Die verlangen naar gezondheidsoptimalisatie, grip op hun energieniveau, innerlijke rust en duidelijke structuur in hun leven. Je combineert de vergeten kennis & wijsheden uit de evolutie met de moderne wetenschap. Voor een kerngezond & energiek leven.

Een Kerngezond & Energiek leven bereik je pas echt als je op het complete leven begeleid wordt.

Persoonlijke aandacht

Geen begeleiding volgens lijstjes en stoffige protocollen, maar 48u een persoonlijk programma en een persoonlijk 100-dagenplan voor passend maatwerk. Na de RESET om de week een 1-op-1 follow-up sessie (6x) zodat je koers behouden blijft,

All-inclusive

Volledige ontzorging. Zodat jij je tijdens de 48-uurse RESET 100% kan focussen. Geen telefoontjes, boodschappen, vrouw & kinderen, maar wel een duidelijke structuur voor meer energie. Zo kom je in een paar dagen verder, dan in een paar maanden.

Meetbaar inzicht 

Meten=weten. Niet alleen in je bedrijf, maar ook als het gaat om je eigen lijf. De belangrijkste asset die je bezit. Daarom werken we samen aan een persoonlijk dashboard zodat je gemakkelijk meetbaar inzicht krijgt in je vooruitgang. Dit motiveert om verder te gaan.

Enkele speerpunten

Krijg richting & structuur

Dit is een kans om je terug te trekken uit je leven voor 48u. Om de constante stimuli te elimineren van alle dingen in je externe omgeving die je eraan herinneren wie je denkt dat je bent, de mensen die je kent, de plaatsen waar je heen gaat, de dingen die je op bepaalde tijden doet en de ervaringen die je hebt. 

Terug naar de Essentie.

Wie je in Essentie bent.

48u is lang genoeg om nieuwe informatie te leren, niet langer gedefinieerd te worden door het verleden, maar door een heldere visie van de toekomst met een concreet 100 dagen plan & begeleiding.

Terug naar de Essentie.

Om vanuit daar blijvend te veranderen.

In ons dagelijks leven omringen we ons met de mooiste auto's, relaties, vrienden en huizen. Toch geeft geen van alles ons blijvend geluk. De meeste keren zorgt het zelfs voor alleen maar meer lijden. Daarom kijken we tijdens de 48 uur naar de emoties die je vastketenen in het verleden, de gewoontes die dezelfde identiteit in stand houden, om vervolgens de lagen er af te pellen die de flow in jou blokkeren.

Op het moment dat we deze maskers af beginnen te zetten, begint de flow van binnenuit te stromen. Zodat, als je thuis komt, je niet langer meer op dezelfde manieren reageert zoals je dat altijd deed. En uiteindelijk de keuzes gaat maken die je wél leiden naar jouw energiekste leven.

Persoonlijke aandacht
voor maximaal resultaat

Dit weekend is joúw weekend. Voor maximaal resultaat worden er  alleen persoonlijke 48-uurse RESETS georganiseerd, zodat je alle rust en ruimte krijgt die je nodig hebt. Op een  locatie midden in de natuur, 1 luxe huisje voor jezelf midden op de Veluwe. All-inclusive

Deze helden gingen je voor:

Wat een weekend. Een kleine opsomming in één woord: HELDER  Dit weekend ben ik met Jeroen erop uit geweest om zijn programma, 'de essentie' te ervaren. In twee dagen kerngezond en energiek. Een twee-daagse reset, in de natuur, van je systeem om weer meer energie te krijgen. Door het toepassen van wetenschappelijk onderbouwde kennis en zijn eigen ervaring zorgt hij voor een weekend van rust en inzicht. Dingen als meditatie, ademhalingsoefeningen, wandelingen, stilte, workouts, een frisse duik, vasten en gezond eten, alles komt aan bod. Dit weekend ben ik mijzelf tegen gekomen, ik heb gelachen en gehuild. Er kwam veel naar boven waardoor ik een veel beter beeld heb van hoe ik zelf in elkaar zit en waar mijn prioriteiten echt liggen. Nu met een kwartaalplan kan ik de komende periode echt werken aan de dingen die belangrijk voor mij zijn. En daarnaast heb ik weer meer kennis om mijn eigen klanten te begeleiden. Het wordt mij steeds duidelijker hoe ons leven ons negatief belast waardoor fysieke klachten omhoog komen. En Jeroen, nogmaals bedankt Mijn leven is dankzij Jeroen weer Energieker !
Remco Boere - Eigenaar Unique Body Personal Traning Gouda

DE RESET van 48u heeft mij veel gebracht. Ik voel me als herboren. En kan het iedereen aanraden.

Robert Bakker - Eigenaar The Voice Company
Mark Romijn - Op Hodenpijl
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Direct naar de intake


RESET in 3 fases:

🔄 Fase 1: Beheersing

Kom erachter wat je kunt doen om jezelf beter te beheersen tegen alle verleidingen in het dagelijks leven.

🔄 Fase 2: RESET 

Kom erachter hoe je weer kerngezond & Energiek door het leven kunt gaan, op de vijf elementen van RE-SET:

null

🔄 Fase 3: Implementatie

Samenstellen van het 100-dagenplan met concrete missie & strategie. Zonder dat je terugvalt in oude patronen.

Vertrouwensgarantie

Wat ik belangrijk vind is dat je uit deze RESET resultaat behaald. 

Daarom krijg je je volledige investering terug of gaan we op mijn kosten verder,

als je na 100 dagen geen zichtbaar resultaat hebt behaald.

Daar doen we niet moeilijk over.

Jouw gids

Mijn naam is Jeroen de Wit (25). Gecertificeerd OERsterk leefstijlcoach, auteur van het boek RESET! Energiek leven. Zonder gedoe, spreker en organisator van RESETS.

Vijf jaar geleden verloor ik mijn vader en besefte dat dit leven een deadline heeft. Hij was succesvol ondernemer in de tulpen en net toen hij besloot om het rustiger aan te doen, sloeg de bom in. Epileptische aanvallen. Na een hersenscan bleek dit een kwaadaardige hersentumor te zijn en na 16 maanden was hij er niet meer.

Ik besloot alleen op reis te gaan en verschillende dingen in perspectief te plaatsen. Tijdens de reis begon ik mijzelf de volgende vraag gaan stellen;

'Welke factoren leiden tot een gezond en gelukkig leven?' 

Sindsdien kwamen verschillende deskundigen op mijn pad op het gebied van evolutiebiologie, de werking van de mind, voeding & ademhaling die mij van alles leerden over dit onderwerp. 

Tegelijkertijd besefte ik mij dat we enorm onwetend zijn, als het gaat om gezondheid & geluk. En dat mijn generatie dit ook nooit op school heeft meegekregen. Dit frustreerde mij enorm en daarom besloot ik om alle kennis en wijsheden te bundelen tot de 5 elementen van RESET.

Samen vormen zij het recept voor een leven met meer grip op je energieniveau & innerlijke rust.

Direct naar de intake

De investering

2.500,- excl. BTW incl. de rest (Betaling in 5 maandelijkse termijnen ook mogelijk)

Wanneer je het opgestelde 100-dagenplan goed uitvoert, zal je het bedrag in veelvoud terugverdienen. Niet in euro's, maar wel aan rust in je hoofd, een lijf dat kerngezond & energiek is, energieker de dag starten en meer plezier in je werk.
  • 6 follow-up gesprekken na de RESET
  • Kennismakingsgesprek
  • Meting belangrijkste bloedwaardes
  • Persoonlijk dashboard voor meetbaar inzicht
  • Luxe huisje voor jezelf
  • Midden op de Veluwe in alle rust & ruimte
  • Alle maaltijden & drankjes
  • Concreet 100-dagenplan
  • 100 dagen accountability (WhatsApp support)

Start 15u. Einde 48u later om 15u.


Interesse?

1. Vul de intake hieronder in.

2. Vervolgens plannen we een online gesprek in. Hierin kun je al je vragen stellen en ik (Jeroen) zal er ook een aantal hebben.

3. Bij geschiktheid nodig ik je uit voor deelname.